8. juuni 2007

Kirglik büroojuht

PRAXIS on paar kuud otsinud büroojuhti, kuid seni ei ole see õnnestunud. Hoolimata sellest, et pakkuda on loomingulist ja arendavat tööd arenevas noores poliitikauuringutele keskendunud sihtasutuses ei õnnestu leida sobivat inimest. Milles probleem? Kui lähtuda seisukohast, et head töötajat motiveerib peamiselt töö ja tunnustus, siis sellest ei tohiks puudust tulla, pealegi saab kohe alustada e-töökorralduse juurutamisega! Kas viga on palganumbris? Võibolla, sest tekkinud olukorras, kus töötingimused võivad suhteliselt sarnased olla, saabki üleostmisel määravaks pakutav rahahulk. Nagu jalgpallis juba :)
Tegelikult on peamine põhjus selles, et kõik tööandjad on aru saanud, kui raske on leida uut inimest, mistõttu hoitakse iga lahkujat kümne küünega kinni ning kui päev enne ei pandud halli kontorihiirekest ja tema rahulolematust tähelegi, siis pärast äramineku teadet alustatakse igakülgset moosimist - ja nii tekibki äraminejas kindlus ja kirg edasi tegutseda tuttavas keskkonnas uute väljakutsetega, sest ta on saanud tähelepanu ja tunnustust, mida ilma äramineku jõulise sõnumita oleks võimatu olnud loota.
Aga kui keegi tunneb endas kirge alustada isiklikku ja organisatsiooni arengut tagavat tööd koos keskmiselt 27-30 aastaste poliitikauurijatega, siis võib julgesti ühendust võtta.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hmm, aga kolige Tartusse :)

(päris e-töö vahendusel bürood kardetavasti ei juhi...)

muidu mõtlesin teie kuulutust vaadates küll, et huvi võibolla isegi oleks, aga pealinna tagasi ei taha mingi hinna eest tulla :(

Anonüümne ütles ...

Loe kogu blogi, paris hea